Niets vind ik fijner dan mensen die na afloop van een klankbordgesprek weer opgelucht ademhalen. Hier enkele blije reacties:

‘Ooh natuurlijk! Dat is wat mijzelf regelmatig hoor zeggen tijdens onze gesprekken. De antwoorden op mijn vragen zitten tenslotte in mij. Ik kan er alleen, gehinderd door emoties of blinde vlek, even niet bij. En dat is precies waar Karin heel goed in is. Zij scheidt hoofdzaken van bijzaken, raakt heel snel de kern en stelt open vragen die je uitnodigen anders te kijken. Het is alsof de mist optrekt en je het opeens weer helder ziet. De manier waarop Karin dit doet is warm, positief en erg inspirerend!’ – Monique Nagtegaal (43)

‘Een gesprek met Karin is als een wandeling van inzicht naar inzicht.’ – Maartje ter Veen (37)

‘Levensvragen, werkkwesties, relatiezorgen; hoe groot of hoe klein mijn vraagstukken ook zijn, ik bespreek ze het liefst met Karin. Want Karin durft te vragen, juist die vragen die je jezelf niet stelt. Laten dat nu juist de vragen zijn die je verder helpen en die inzichten geven. En dat dan met je voeten in de klei, de wind in je haren en de zon op je neus, met hier en daar een goede grap… een cadeautje voor jezelf, zo’n gesprek met Karin!’ – Jolijn Peters (38)

‘Samen lopen en delen in de natuur. Tijd en regen volkomen vergeten. Heerlijk! Dankjewel voor deze mooie ervaring. Een absolute aanrader.’ Jolien Nettesheim (36)

‘Verwenochtend. Bubbel van inspiratie. Luisterend oor. Ruimte voor mezelf. Verbanden zien. Inzicht. Groei. Leerproces versnellen in plaats van er alleen over te piekeren. Blij worden.’ Elisabeth Donkers (39)