Wat is de Kairosdag?

Elkaar echt ontmoeten. Is dat niet heel zweverig? Welnee, dat kan ook gewoon met de voetjes in de klei!

De Kairosdag is een teamdag voor bedrijven. Teamuitje meets teambuilding. De ingrediënten van onze Kairosdag zijn simpel. De uitkomst is buitengewoon. Zoals Einstein al zei: “Laat het hart koning zijn en onze logica de nederige dienaar.” De rollen van hart en hoofd zijn tegenwoordig helaas maar al te vaak omgedraaid. Wat er precies gaat gebeuren tijdens deze teamdag, verklappen we de deelnemers vooraf niet. We vragen mensen slechts om met een open vizier te komen en zich te laten verrassen door wat er volgt.

Wat deze dag oplevert? Meer verbinding, inspiratie en verbeterde onderlinge communicatie binnen het team. En vooral, een nieuwe dosis energie!

Onze insteek is om mensen te voeden. Dat voeden vindt tijdens de Kairosdag op drie momenten plaats: Voeden van het hart, voeden van de innerlijke mens en voeden van nieuwe intenties. Kernwoorden: flow, verbinding, luchtig en speels.

Bekijk het filmpje hierboven om alvast een indruk te krijgen. Raak je net zo enthousiast als wij, neem dan contact met ons op! De Kairosdag is een samenwerking tussen Tuin Proeft en Jonas Speelt Met Vuur. Contact opnemen kan zowel via Karin als Jonas.

* Heb jij de gouden tip? *

Ken je een team dat wel wat meer verbinding en flow kan gebruiken? Als jij onze Kairosdag onder de aandacht brengt bij een bedrijf of team en jouw tip ertoe leidt dat wij onze Kairosdag daar mogen verzorgen, dan krijg jij als dank van ons een goddelijk supergezond maal voor 4 personen, verzorgd door Handy Cooking!