Samen weet je meer dan alleen!

In deze deel-erop-los-sessies gaan we met 8-12 zzp’ers aan de slag. Stel, je merkt dat je in je bedrijf ergens in wilt investeren, iets wilt veranderen of verbeteren, maar dat je daar eigenlijk even niet de liquide middelen voor hebt. Je kunt jouw wens of behoefte dan tijdens deze sessie inbrengen. Maak het zo concreet mogelijk. Aan de andere aanwezigen wordt gevraagd daarop te reageren. Dat kan zijn met suggesties, ideeën of tips, maar vooral ook in de vorm van een uitruil van elkaars diensten! Een voorbeeld: Jan is coach en wil zijn website vernieuwen. Mieke maakt websites en kan wel wat coaching gebruiken. Met gesloten beurs kunnen Jan en Mieke elkaar helpen om verder te komen. Als er geen directe 1-op-1-ruil mogelijk is, kun je bekijken of er een driehoeks- of zelfs meerhoeksconstructie te verzinnen valt.

Op deze manier kun je als zelfstandige weer vooruit met je bedrijf en bezig blijven met datgene wat je leuk vindt en waar je je boterham mee verdient. Zo ga je na de sessie met hernieuwde inspiratie en energie aan de slag en doe je ook nog eens leuke nieuwe samenwerkingscontacten op. Het doel is om elkaar te helpen. Door te delen gaat alles (weer) stromen én je hebt veel meer te delen dan je denkt!

De deel-erop-los-sessies worden regelmatig georganiseerd in Groningen. De data en locaties vind je hier op de website onder nieuws. De kosten bedragen € 17,50 p.p. incl. btw en is inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Lijkt het je wat? Meld je dan hier aan! Je krijgt dan per e-mail bericht wanneer de eerstvolgende sessie wordt gehouden.